Ford – Fix Or Repair Daily!


Jeg var et smut på fyn igår, nærmere betegnet Perlen i det sydfynske. Desværre måtte jeg sidde i kø 2 timer udfra Greve på Sjælland, da der desværre var sket en ulykke. Så det tog mig små 4 timer at komme til mit mål. Alene det var lidt træls.

Jeg slulle hente mit nye stereo anlæg som jeg havde fået tilbudt af en god ven. En Harmon Kardon AVR 7500 forstærker, en HD 750, en DVD 25. Og disse to er Harmon Kardon :0). Højtalerne er 2 gange Dali 850 og 4 meter meget dyr kabel. Et super fedt setup som giver suveræn lyd og oplevelse - så da jeg derfra kørte var jeg i godt humør igen.

Ford er som regel noget jeg ville holde mig fra, især fordi det så tæt har mindet mig om en typisk familie bil og kedeligt design. Men jeg må ærlig, at sige, at de er kommet efter det med den nye model. Desværre køre alle i dem, og det tager ligsom lidt af det specille. Køreglæden er Ok, ikke noget vildt, motoren er svag og det er ikke en diesel, så moment er der heller ingen af. Der er masser af plads, så Walther (Masstifen) kan være der.

Da jeg kommer til Greve på vej hjem sker der det pludselige, at bilens digital display i intrumentbrættet fortæller mig, at der en "Engine Malfunction", også sætter den ellers ud - så alt hvad der er elektronisk slukker, borset set fra vinduesviskerne som køre uden at jeg slukke dem. Jeg blev lidt nervøs, ikke fordi jeg var bange for at køre galt eller noget, men fordi jeg havde bilen fyldt med elektronik og ikke ville vente på falck. Jeg kørte dog midlertidig ind i nødsporet og slukkede motoreren. Så ville den ikke starte igen. Jeg ringede til Falck og beklagde min nød, hvorefter de ville sende en bil. Jeg sad stille i 10 minutter og drjede derefter nøglen i bilen, bare for at se om der kunne komme liv i den. Det gjorde der, dog med samme underlige besked i displayet. Wicked!

Jeg kørte forsigtigt resten af vejen frem, uden at kunne blinke, åbne vinduer eller slukke for viskerne. Det sidste gjorde mig til sidst ret irreteret. Da jeg så endelig kom hjem og fik læsset af, kom falck og tog den spritnye Ford med sig. den havde kørt 2400km og lugtede stadig af ny bil.

Nu viser det sig sikkert, at det "bare" er en sikring eller en "deffek" styreboks som har gjort min ellers nydelige fredag rigtig sur!

Jeg skulle have hørt hvad Bo Drejser fortalte mig - hold dig fra det, vælg en volvo. I wish I would've.

Det er sidste gang jeg køre ford, desværre går der så 3 år før jeg kan skifte bil - ØV!

Nu har jeg i mellemtiden fået sat mit anlæg op i stuen, og den eneste der er sur nu er min kæreste som siger "Kan det ikke stå på badeværelset" og "jeg kan altså ikke høre forskel". Hmm..når du køber et stereo anlæg så sørg for at gør det diskret og uden at sige det til din partner.

God pinse.

Comments (1)
  1. Nu kender jeg af gode grunde ikke din nød med Ford, men det lyder næsten som en slags bluescreen? Har du checket dine drivere, og kørt den over Ford Update?

    Men anywho så det med anlægget det kender jeg godt, især det med at det helst ikke skal kunne ses at der bor en mand i hjemmet, i hvert tilfælde så lidt som overhovedet muligt. Da jeg igår begyndte at snakke om at jeg måske kunne tænke mig at sælge min stationære og min laptop, og så købe en splinter ny fast & furius laptop, så har hun helt klart positiv: For så kan det store monster jo komme væk, og så ligner det endnu mindre at jeg bor her 😛

    Men though luck med bilen, lad os da håbe at det kun sker en gang det der.

Comments are closed.

Skip to main content