Video interview med Nis Wilson Nissen – ORM/LINQ to SQL


Jeg har valgt at stable et nyt tiltag på benene efter jeg er startet hos MS. Fra nu af vil jeg forsøge, så godt jeg kan, at publisere et video interview om ugen, om det bliver her på min blog eller andet sted kan variere, men lige nu vil det blive min blog der får æren af at hoste.

I denne uge skal vi et smut til Svendborg for at hilse på en af KnappeKragh udviklerne som blma. er ved at have godt fat i LINQ to SQL.

Lean back and enjoy...

Du skal bruge silverlight 2.0 beta 1 codec for at se denne video - download den her.

Comments (5)
 1. Hejsa

  Jeg vil bare lige sige at jeg synes det er en skide god idé med disse "dogme" videoer af forskellige udviklere, der bare taler uforberedt ud af posen.

  Keep it coming 🙂

  /Dennis

 2. Lars Von Trier vil helt sikkert rive dig ind til en job samtale for den her video, som Dennis også snakker om med dogme, men det er cool, og synes det var en god video, hvor i kommer rundt om nogle vigtige ting om det her. Vil lige sige at jeg synes det var lidt svært at se hvad der skete på tavlen, men det er jo nok svært at løse. En anden cool ting kunne være evt. at følge det op med et lille screencast? Så folk kunne se det i aktion.

 3. Jeg havde sådan set tænkt mig, at lave en opfølgning af mit interview med Nis om et par

 4. Jeg havde sådan set tænkt mig, at lave en opfølgning af mit interview med Nis om et par

 5. Jeg havde fornøjselsen af at være i Ballerup igår, men det var hverken hos IBM eller KMD.

Comments are closed.

Skip to main content