DNA i 5700.


Jeg var tilbage i Svendborg igår aftes, til en hyggelig aften med udviklings "eliten". DNA opstod for mange år tilbage, da Dennis Knappe, Nis Wilson Nissen og Anders Bodeval Carlsen besluttede sig for, at danne en lille gruppe hvori de kunne debattere teknologi og nøgne damer. Igår var Jesper "Icoder" Jensen, Svend Dyhr Hansen og mig selv stødt til.

Jeg kom klokken 19:00, og der var Jesper allerede i fuld gang med at snakke om hans nye job og hvordan det ellers gik med de projekter han havde været med i tidligere. Jesper har kastet sig over Testing i .NET og havde nogle ret ting at sige. Bla. mente han, ligsom så mange andre, at MVC var et fortrukket valg hvis der skulle udvikles til web samt test. Snakken bevægede sig over i test af Stored Procedures i selve SQL databasen, og hvordan dette udføres. Det var der umiddelbart ingen gode bud på, også er det man kommer tilbage til "square one" igen - i hvor vidt omfang skal man bruge SP's, og hvordan tester man disse?

XML var også et hot emne ved aftenens bord, bla. fordi SiteCore (vist nok) bruger det som database til deres løsning, og flere af deltagerne undrede sig over dette. Der var delte meninger om hvordan XML skal bruges, og hvad performance er på det - Hartvig, hvor var du ?

Nis, skarp som altid, havde gode argumenter til det forskellige, og hjalp også mig med bedre, at forstå designet bag LINQ to SQL og hvordan det i virkligheden skal implementeres - jeg kan ikke vente til at afprøve det, og komme forbi Svendborg igen for at få den demo.

Lige inden jeg gik havde Dennis fået gang i snakken omkring SQL Servers Service Broker, og hvad det var for noget. Dennis er SQL haj, det er bare de færreste der er klar over det. Jeg savner personligt stadig noget indsigt i de lidt mere dybe ting i SQL serveren, men jeg kan da håbe på, at Knappe skriver om disse inden længe ;0)

Super hyggelig aften som jeg vidste det ville blive, og jeg glæder mig til næste gang :0)


Comments (3)
  1. deldy says:

    Der er et show på DotNetRocks der heder: ‘Andy Leonard on Unit Testing your Database’, kan være det kan besvare nogle af jeres sp.:

    http://www.dotnetrocks.com/default.aspx?showNum=312

  2. hartvig says:

    Jeg fik aldrig detaljerne for arrangementet – kommer næste gang, champ :'(

    /n

Comments are closed.

Skip to main content