Updated ImageResizer (Build 831) – now with working "Set Defaults" button


After a few people complained, I was able to illicit the help of one Paul Rubenstein to help figure out what was wrong. I sent him a debug version of the resizer and he installed it, hit the repro and sent me the log files. That in turn helped me figure out why the “Set Defaults” button was not working properly.

You can download the new version in the Download page.

Thanks, Paul, for helping me figure out what was going wrong.

Comments (9)

  1. Somehow I’m not seeing the menu on Vista 64?

  2. Shahar says:

    Yeah, good point. I didnt make an x64 version of the handler (that’s what shows the right-menu item) for x64.

    I will look into how I need to go about doing that when I have a few minutes. I dont have an x64 installation, so I cant do it right now.

  3. Shahar says:

    I meant, so I cant test it right now. I will post the x64 version and you can try it out.

  4. Cool. Let me know and I’ll test away.

  5. Micsu says:

    Hi, where is the download button?

    if i press download new version here then im spinning a round all a time…

  6. Eric says:

    Cannot resize pictures in the path named in multi-bytes.

  7. james winter says:

    thanks so much for this.  one of my favourite features from XP and now I’ve got it for Vista as well!

  8. Hi says:

    I really lack the support for scandinavien letters in the filename (e.g. æ ø å).

    Regards

    Morten

  9. zipfeli says:

    Can’t see any installation on my vista business (32bit)?