Dynamics CRM i ett Windows 8 Metro gränssnitt


 

 

imageAtt Dynamics CRM kommer med Metro gränssnitt är väl inte någon överraskning. Än så länge har vi  bara några interna bilder på hur det kan komma att se ut vilket ser fantastiskt ut !!

Bilden här är från en konceptdemo som Dynamics teamet använt för att visa på vilka möjligheter som finns med Metro gränssnittet såsom:

 

  • 1. Visualisering av information från systemet i så kallade “Live tiles” (fyrkanterna på bilden). Sker det några ändringar i CRM databasen så kommer de att återspeglas i tilen.

 

2. Möjligheten till att djuplänka direkt in i CRM systemet. Istället för att först leta rätt fram kund och sen ta fram den relevanta informationen har du i Win 8 möjlighet att från skärmbilder i systemet markera dem med “Pin to start”. Det gör det möjligt att genom en knapptryckning komma direkt dit du vill utan en massa navigering och klick.

 

3. Du kan skapa dina egna dashboards med tiles med just den informationen du är intresserad av att se. Detta gör det enkelt att få en snabb överblick över de uppgifter som skall genomföras eller ting som är intressant för dig i din roll.

 

Det är bara några exempel på vad som Metro kommer att erbjuda, möjligheterna är oändliga !

 

- David Orlander


Skip to main content