Vill du migrera data från ditt gamla system till Dynamics CRM 2011 på egen hand?


Har du lust att börja använda Dynamics CRM 2011 men sitter fast i ett gammal system? Har du data som du vill ha med dig men vet inte hur du skall gå tillväga?

 

Isåfall har du två möjligheter:

 

1. Använda dig av en av våra Dynamics CRM partners. På följande länk hittar du inte bara namnet men kan dessutom se vart de finns i landet(det är huvudkontoren du ser så det kan hända att de har kontor i din stad även om du inte finner dem på kartan) : http://dynamics.pinpoint.microsoft.com/nb-NO/companies/search?q=crm

image

2. Alternativ 2 är att prova på egen hand, är du ett företag som kanske inte vill eller har råd att anlita en partner har vi väldigt bra inbyggda verktyg i Dynamics CRM för just datamigrering. Du finner mer information om det migrering från till exempel Salesforce,  Excel eller Outlook här. 

image

- David Orlander

Skip to main content