Ny Dynamics CRM Portal Accelerator


Her går det unna. Microsoft har nå også klart den nye Portal akselleratoren som kombinerer og erstatter alle de andre: e-service, Event management, og Portal Integration. Du finner den her: http://customerportal.codeplex.com/

Denne akselleratoren er mer omfattende enn de tidligere utgavene. Bl.a. har de innebygd Content Management funksjonalitet og mye mer fleksible og dokumenterte web-kontroller for bruk i egen portal.

Denne akselleratoren kommer koordinert med det nye oppdaterte SDK’et for Dynamics CRM som blir brukt i akselleratoren. Dere må se på dennne nye akselleratoren som et rammeverk for å bygge self-service web-applikasjoner i ASP.NET som snakker med Dynamics CRM. Det som følger med er kilde-kode for en kundeportal som man kan ta som utgangspunkt.

_Jorulf_

 Abonner på nyheter via RSS|
Abonner på nyheter via E-post


Skip to main content