Oppdatert Microsoft Dynamics CRM SDK !


Det kom nettopp en ny versjon av Software Development Kit’et til Microsoft Dynamics CRM. Dette er ikke bare en vanlig liten oppdatering! Her ligger noen viktige nye verktøy og funksjoner som representerer endringer på veien mot CRM “5”. Hør bare:

  • Ny mulighet for å kople seg til en CRM server via en “Connection String” definert som et CRMConnection objekt. Mye enklere og slutt på hardkoding av oppkopling i kode. Samme metode uavhengig av om-premise, IFD eller LIVE autentisering.
  • Nye kode-generator som genererer .NET klasser for hele data-modellen. Skriv mye enklere kode mot disse nye klassene i stedet for å knote med generiske dynamiske entiteter.
  • Direkte støtte for LINQ spørringer mot CRM!
  • Portal Integration Toolkit

Du finner det nye SDK’et på Microsoft Download Center.

_Jorulf_

 Abonner på nyheter via RSS|
Abonner på nyheter via E-post


Skip to main content