Microsoft Dynamics CRM og SQL Server Replication


sql_server_2008 En diskusjon som dukker opp med jevne mellomrom, særlig i større prosjekter, er hvordan man kan sette opp en distribuert CRM implementering. Dette gjelder f.eks. globale organisasjoner med brukere spredt i mange land. Infrastruktur og nettverk kan være en utfordring i noen deler av verden. Kanskje man da ønsker å bruke en lokal server-installasjon for å lese data lokalt, men samtidig beholde et globalt integrert CRM system.

Det er kommet et utmerket White Paper og en konfigurerings-guide som beskriver hvordan man kan benytte Microsoft SQL Server Transactional Replication for å distribuere master data i en CRM løsning til flere (read-only)instanser.

Sharing Data across Microsoft Dynamics CRM Deployments

_Jorulf_

 Abonner på nyheter via RSS|
Abonner på nyheter via E-post


Skip to main content