Microsoft Dynamics Update Rollup 8


winter-screenshot

En førjulsgave er sluppet på Microsoft Download Center, nemlig Update Rollup 8 for Dynamics CRM. Dette er CRM build nummer 04.00.7333.2542.

Selv om denne Rollup’en som vanlig er kumulativ (dvs inneholder alle endringer siden den opprinnelige 4.0 releasen), så ble det lokale databaseformatet på klienten endret i Rollup 7. Dette innebærer at for å installere CRM Outlook Rollup 8 klienten eller CRM Data Migration Manager Rollup 8 så må du ha Rollup 7 installert fra før. Dette gjelder ikke selve CRM serveren eller andre CRM komponenter.

Rollup 8 virker fint med Office 2010 (32-bit) og CRM E-mail routeren virker med Exchange 2010 (bortsett fra Rule Deployment WIzard). Men legg merke til at CRM versjon 4.0 aldri vil støtte 64-bits Office 2010. Vi må nok vente til neste hovedversjon før vi kan kjøre CRM Outlook-klienten i 64 biter.

Du finner mer detaljer om oppdateringen i KB artikkel 975995.

Jeg ønsker alle blog-lesere en GOD JUL !

_Jorulf_

 Abonner på nyheter via RSS|
Abonner på nyheter via E-post


Skip to main content