Microsoft CRM 4.0 og Office 2010 Technical Preview?


Office2010Er du en av de heldige som har fått tak i en tidlig Technical Preview versjon  av neste generasjon Office – 2010 versjonen? Skal du også kjøre Microsoft Dynamics CRM på samme maskin? Da har du en liten utfordring når du skal installere CRM Outlook klienten. Installasjonsprogrammet vil nemlig sjekke versjonen av Office, og 2010 versjonen blir ikke godkjent som kompatibel. Dermed stopper installasjonen opp og nekter deg å installere CRM sammen med Office 2010.

Løsningen?  Reinstallere Office 2007?  Neida. Det finnes et trick. Det er en registry setting som skrur av Office versjons-sjekken i CRM installasjonsprogrammet.

Ved hjelp av regedit oppretter du en registry nøkkel av type DWORD med navn “IgnoreChecks“. Verdien må du sette til “1”. Nøkkel må ligge i stien: “HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSCRMClient”.

Etter at du har opprettet denne nøkkelen vil det blir mulig å fortsette installasjonen (med Next knappen) selv om Outlook-versjonen er ukjent for CRM installasjonsprogrammet.

OBS:Husk at dette ikke er en supported løsning fordi det kan være andre problemer med kombinasjonen CRM og Office 2010. Når det er sagt, så har jeg kjørt dem selv sammen i mange måneder allerede. CRM knapperaden finner du igjen under Add-Ins i Outlook 2010.

Det er forøvrig planlagt full støtte for Office 2010 i en CRM 4.0 Update Rollup oppdatering senere i år.

Én ting til: Du må velge 32-bits versjonen av Office. Det funker neppe med 64-bits versjonen.

_Jorulf Beitland_

 Abonner på nyheter via RSS|
Abonner på nyheter via E-post


Skip to main content