Developer Ramp Up kit för Dynamics CRM 4.0


För att få våra ISV partners (de som bygger sina lösningar kring Dynamics CRM) igång med utvecklingen kring Dynamics CRM har vi släppt ett så kallat "Ramp Up" kit med ett antal videos som beskriver hur du utvecklar mot Dynamics CRM.


Detta är en riktig guldgruva för de som utvecklar i .Net mot Dynamics CRM, 12 videos för att snabbt komma igång.


image


Här hittar du vårt Developer Ramp Up kit för Dynamics CRM 4.0


- David Orlander


 Abonnera på nyheter via RSS|
Abonnera på nyheter via Email

Comments (2)
  1. Kay says:

    Veldig gamle videoer. Hvorfor er ikke disse lagt ut tidligere ?

  2. CRMNorway says:

    Detta är videos som vi använt för att få våra ISV partners igång på den nya versionen. Varför man valt att släppa dem först nu vet jag inte men förmodligen beror det på tidsbrist i Produktteamet. De har helt enkelt inte haft tid till att lägga ut det förrens nu.

    /David

Comments are closed.

Skip to main content