Så ändrar du utseendet på visningen av en KB artikel i Dynamics CRM


Servicemodulen är en modul av någon anledningen inte har fått så mycket uppmärksamhet som den förtjänar. Med den har du möjlighet att enkelt registera ny service case och dessutom finns det en Knowlegde Base (KB) databas där du kan lagra information om hur du löser olika problem.

image

Dynamics CRM är designat för att du enkelt skall kunna göra om på utseendet till något som passar ditt företag, i stort sett allt går att förändra på. Visningen av KB artiklar är dock ett av de få undantagen vilket kan vara lite irriterande.

Simon Hutson har lagt ut en bra artikel på hur du kan förändra visningen av KB artiklar till flera linjer än de som det som ursprungligen är satt i Dynamics CRM

- David Orlander

 Abonnera på nyheter via RSS|
Abonnera på nyheter via Email

Skip to main content