Microsoft Dynamics CRM är nu tillgänglig på 7 språk


imageSom ni ser på bilden så har vi nu fått Microsoft Dynamics CRM tillgänglig på 7 av de totalt 22 språken vi hade på 3.0 versionen. Vårt team i Redmond jobbar för fullt för att få de resterande språken översatta.

Den norska språk MUI:n beräknas komma till någonstans i mitten av Februari så nu är det bara att hopppas.

Det är fullt möjligt att börja med att installera den engelska installationen för att sen lägga på den norska språkmui:n när den kommer.

Den enda nackdelen med detta som jag har upptäckt hittils är att engelska blir Base language och alla nya fält kommer att först behövas skrivas in på engelska för att sen läggas till på norska men i övrigt ser jag inga andra problem. Det kan givetvis vara något jag har översett så om ni vill komma igång innan vårt norska MUI släpps bör ni kanske testa lite på egen hand för att se att det inte dyker upp något annat.

- David Orlander

 Abonnera på nyheter via RSS|
Abonnera på nyheter via Email

Comments (2)
  1. Som ni ser på bilden så har vi nu fått Microsoft Dynamics CRM tillgänglig på

  2. Magnus G says:

    Vet du om den svenska kommer samtidigt som den norska?

    Mvh, Magnus

Comments are closed.

Skip to main content