Handbok till Microsoft Dynamics CRM 4.0 online


image Jag har tidigare skrivit om att det nu går att förboka en Microsoft Dynamics CRM 4.0 bok.

För er som inte vill vänta finns det faktiskt en online handbok också, det är inte samma bok och den ser inte ut att vara lika utförlig som den man köper men det kan kanske vara en bra start för er som inte vill vänta.

Här hittar du handboken för Microsoft Dynamics CRM 4.0

- David Orlander

 Abonnera på nyheter via RSS|
Abonnera på nyheter via Email

Comments (3)
 1. Jag har tidigare skrivit om att det nu går att förboka en Microsoft Dynamics CRM 4.0 bok .

 2. Dick Jansson says:

  Sales processen är ju inte så enkel som ni beskriver lead,quote och sedan order. När order väl är erhållen så ka ndet ju vara en process en system leverans eller entreprenad som medför att flera accounts contacts är involverade! Detta medför ju att man borde kunna registrera ett proejct case (jag menar inte MS project) utan som i Super Office Six där kan man registrera ett project namn och länka accounts & contacts snygt och fint till projektet liksom logga email och möten, telefonsamtal, brev etc. under hela projektets gång. Var det inte meningen att en sådan finess skulle finnas i MS CRM 4.0? Eller är det något man skall måsta skapa själv via dyra konsult timmar?

  Hade hoppats se något skrivet om detta! Ser jag fel på sales processen elelr har Super Office Six fel syn på detta genom att ha något de kallar för project flik. Har försökt finna mera kommentarer kring detta men hittar ingenting på nätet direkt. Har varit i kontakt med MS Sweden och försökt få dem att berätta lite hur man riktigt tänker då detta saknas? Likaså att kunna enkelt kopiera ett account eller projekt med länkade contater till eller enbart account informationen är värdefullt. Spara tid om man vill lägga upp olika departments på ett account. Finns möjligheten till olika departments under ett account visuellt snyggt och tydligt så att man också hittar dit i de visade listorna? Tacksam för en kommentar kring detta, kanske något att tänka på att skriva in som begränsning i boken. Tack. Mvh Dick/SAJ Email: D.Jansson@saj.ax

 3. CRMNorway says:

  Hej Dick

  Som du säger finns det ingen sales process som är den andra lik, en del vill ha den som den är och andra vill ha mer funktionalitet. Det är svårt för oss att täcka alla önskemål så därför har vi gjort det väldigt enkelt att anpassa på egen hand.

  Att lägga till Projekt och länka kunder, kontakter, mail, möten osv tar dig mindre än en halvtimme. Jag har skrivit en inlägg om hur du enkelt kan lägga till nya objekt/entiteter (jag använde objektet bil som i exemplet istället för projekt) som du finner här http://blogs.msdn.com/crmnorway/archive/2006/10/24/5-steg-f-r-att-vertikalisera-din-crm-l-sning.aspx

  Nu har du dessutom möjlighet att med hjälp av workflowmotorn automatisera många av de uppgifter som skall till för att få ett projekt att rulla såsom automatisk uppsätt av uppgifter, kontroll att de genomförs, automatisk varsling om något sker eller inte sker osv.

  När det gäller kopiering av objekt såsom tex accounts eller projekt är det lika enkelt och kan göras både med hjälp av konfigurering eller i workflowmotorn. Det finns exempel på hur det görs på nätet.

  Ta gärna kontakt med en av våra partners så hjälper de dig helt säkert gärna med att sätta upp och konfigurera systemet.

  Hoppas att detta hjälpte dig Dick

  Mvh

  David

Comments are closed.

Skip to main content