Tack till alla er som deltog på CRM Community / Titan day !!


image

Våra CRM Community Day och Microsoft CRM 4.0 (Titan) träningsdagar har varit en succe, både när det gäller antalet besökare som mångdubblats från förra gången och när det gäller de tillbakameldingar vi fått !!!

Efter att ha hållit över 7 timmars föredrag om nästa version av Microsoft CRM igår var både Stian och jag helt utpumpade men supernöjda med dagen. Efter en snabb genomgång av utvärderingarna verkar det som att vi inte var ensamma, väldigt skoj att ni uppskattade det !!

Som jag inledde med igår så uppskattar vi verkligen att ni tog er tid att komma och att ni bidrog till att få en bra dialog under dagen.

Tusen Tack !!

- David Orlander

 Abbonera på nyheter via RSS|
Abbonera på nyheter via Email


Comments (1)
  1. Våra CRM Community Day och Microsoft CRM 4.0 (Titan) träningsdagar har varit en succe

Comments are closed.

Skip to main content