Ladda ned RC0 av Microsoft Dynamics CRM 4.0


Nu har du möjlighet att ladda ned den nya Microsoft Dynamics CRM 4.0 RC0.

Här har vi information som kommer i nästa Partner Nytt om just detta.

Versjon 4.0 av Microsoft Dynamics CRM lanseres i første kvartal 2008, og nå kan du laste ned en ferdig Virtual PC-installasjon med Release Candidate 0 (RC0). Dette er trolig den siste versjonen som gjøres tilgjengelig før den endelige versjonen slippes på markedet. Bruk denne til å gjøre deg kjent med de nye mulighetene så du er klar til å levere til kundene når vi lanserer. Last ned fra PartnerSource: https://mbs.microsoft.com/partnersource/products/mscrm/newsevents/news/CRM4VPCImageRC0Release

Bara att ladda ned och börja testa !

- David Orlander

 Abbonera på nyheter via RSS|
Abbonera på nyheter via Email

Comments (1)
  1. Nu har du möjlighet att ladda ned den nya Microsoft Dynamics CRM 4.0 RC0. Här har vi

Comments are closed.

Skip to main content