Uppgradering från Microsoft CRM 3.0 till Titan


Med tanke på att det börjar komma en massa information om Titan nu efter det att NDA:n har släppts är det säker många som funderar på hur uppgraderingen från 3.0 till Titan går till.

Detta är en av de punkter vi har lagt extremt mycket utvecklingstid på. Att ha ett system som antingen är svårt eller tidskrävande att uppgradera är farligt. Det betyder att kunden väntar med att uppgradera och slutligen sitter med ett gammalt system som inte stöttar företaget i sitt dagliga arbete. I många fall begränsar det faktiskt istället.

image

Vi har tidigt i utvecklingen av Titan gått ut till ett stort antal kunder för att tillsammans utveckla effektiva verktyg för uppgradering. Efter omfattande arbete har vi nu ett riktigt bra verktyg som hittils inte har haft några problem vid uppgraderingar hos någon av våra kunder.

Med andra ord, uppgradering är inget ni som kund behöver oroa er för.  

- David Orlander

 Abbonera på nyheter via RSS|
Abbonera på nyheter via Email

Comments (2)
  1. Med tanke på att det börjar komma en massa information om Titan nu efter det att NDA:n har släppts är

Comments are closed.

Skip to main content