Tycker du att Microsoft CRM är långsamt?


I min roll här på Microsoft ser jag en hel del olika installationer av Microsoft CRM, vissa är blixtsnabba med flera hundra användare medans andra kan vara väldigt långsamma trots ett lågt antal användare.


Servrarna och infrastrukturen ser ut att vara nästan identiska men ändå så är skillnaderna stora i hastighet. Detta kan givetvis bero på en rad olika saker men en enkel ting att kontrollera att proxyinställningarna är rätt inställda.  


Här finner du en artikel på hur du konfigurerar dina proxyinställningar för att få bättre prestanda i Microsoft CRM


- David Orlander


 Abbonera på nyheter via RSS|
Abbonera på nyheter via Email

Comments (1)
  1. I min roll här på Microsoft ser jag en hel del olika installationer av Microsoft CRM, vissa är blixtsnabba

Comments are closed.

Skip to main content