En ny norsk mobilityblog


Vårt mobilityteam i Norge har startat en ny blog kring Windows Mobile som ni definivt bör läsa.

Fler och fler av våra produkter blir möjliga att nå via Windows Mobile telefoner och CRM är givetvis en av dem. Via din Windows mobile telefon kan du nå alla din CRM data och dessutom när du är offline.

En annan väldigt viktig funktion som igentligen inte har med Microsoft CRM att göra är att du med hjälp av Group Policys kan styra användarnas pinkodshantering så att företaget säkrar känslig data som ligger på telefonen.

Dessutom kan användaren på egen hand radera informationen på telefon från sin Outlook om den skulle bli stulen eller försvinna. Bara på Oslos flygplats Gardermoen finner man över 1000 telefoner/datorer om året som resenärer glömt...de hade kanske önskat att de kunnat radera informationen på sina telefoner....

Här finner ni Windows Mobile bloggen

- David Orlander

 Abbonera på nyheter via RSS|
Abbonera nyheter via Email

Skip to main content