Pimp my Code hos Cornerstone


Hade förmånen att förra veckan få delta på Stockholmsdagen av "Pimp my Code" som Cornerstone var värd för.

Skaran med talare var riktigt tung och merparten av innehållet var också intressant. Roligast var att få lyssna och lära av människor som jag tidigare mött som åhörare under min session som breddevangelist tillsammans med Johan Lindfors på MSDN Live.

Nu ska jag vara ärlig och säga att flera av sessionerna började med en jäspning, fortsatte med att jag var helt borta och avslutades med att jag var med i matchen igen. Precis så vill jag känna när jag besöker denna typen av event som måste kategoriseras "hard-core" i jämförelse med de vanliga utbildningar som Cornerstone ger.

Sammantaget är jag glad att jag pressade in denna dagen i min kalender och kommer definitivt att försöka närvara nästa gång som Cornerstone ger ett liknande event!


Comments (2)
 1. David L says:

  Tyvärr hade jag själv inte möjlighet att närvara. 🙁 Vet du om Cornerstone kommer släppa demo-koden för nedladdning? I annat fall får man hoppas att de kommer hålla fler – liknande kurser – i framtiden.

 2. Tja Henrik!

  Kul att du gillade det du hörde mellan gäspningarna! ;~) Kul också att kallas "hard core"! Vi ville ju ge en bild av något som kanske inte alltid används hos de åhörare vi ville locka till oss. Jag kände personligen att en del feedback jag fick från åhörare visade att det inte var helt lätt att hänga med. Svårt att lägga rätt ribba för något sådant här – helt klart. Mina demos var lite väl svåra och nu har jag faktiskt gjort en lättare version som trappar upp till det svårare. Den fick man se i Göteborg men inte i Stockholm. Dessutom körde jag den på Dotway(.se)s gratis frukostseminarie i Malmö på torsdagen. (Så fick jag sagt det med – sorry)

  David: Cornerstone skulle publicera slides och dessa har de i sin ägo. Jag har själv bloggat mina slides och dessutom min demokod om du följer länken i denna kommentar.

  Vill Cornerstone göra om detta en annan gång så kommer jag att erbjuda mina tjänster!

  /Magnus – "hard core!" ;~)

Comments are closed.

Skip to main content