Använder du SQL Server 2005 Service Broker?


SQL Server Service Broker (SSB); är kanske en av de mera bortglömda juvelerna i SQLServer 2005 eller? Möjligheten att kunna asynkronisera dina databasflöden och alltid garantera att alla meddelanden alltid kommer fram; i rätt ordning och bara en gång! Låter som musik i mina öron...

Min kollega Anders Wedahl och jag skulle väldigt gärna vilja att Ni som kör SSB i produktion idag eller håller på att implementera SSB hör av Er och berättar lite om vad Ni gjort.

Comments (1)

 1. Jon Bille says:

  Hej Henrik

  Vi har implementeret SSB i produktion, og det kører utrolig stabilt og hurtigt.

  Det "svære" i SSB opsætningen, er at få udvekslet de rigtige certificates og koblet de rigtige brugere på, og givet dem de nødvendige rettigheder.

  Når dette er på plads, så er fundamentet i orden.

  Derefter er det vigtigt at sørge for at alle conversation bliver lukket efter brug. For at sikre det, har vi bla. udarbejdet en skabelon for hvordan en activation stored procedure ser ud.

  Når der er fejl, så kan det være lidt svært at finde den helt præcise årsag, da fejlmeldinger kommer flere steder. Hvis vi skal debugge et problem, så anvender vi primært SQL Profiler, men sys.transmission_queue kan også indeholde nyttige oplysninger.

  /Jon Bille (jb@insitel.net)

Skip to main content