Windows Live Writer Beta 2


Igår så släpptes den senaste beta-versionen av Windows Live Writer för att kunna göra blogg-inlägg som detta. Jag tror jag kör ett av de senaste byggena som sannolikt är Beta 2 vilken nu är publik, installerade dock i slutet på förra veckan från något internt share så man kan  inte alltid vara säker... 🙂

Förutom allt vanligt lull-lull kring hur mycket enklare det blir att göra sina inlägg med tabeller osv så är intressantaste nyheten integrationen mot SharePoint 2007 för att posta inlägg i just blogg-listor.

Ladda ner på:

http://windowslivewriter.spaces.live.com/blog/cns!D85741BB5E0BE8AA!1272.entry

Comments (1)
  1. jsunden says:

    Skulle du kunna visa exakt hur man kan ladda ned Live Writer därifrån? Det enda som händer när jag klickar på Download (http://writer.live.com/) är att jag får en svensk sida med allmän information om Windows Live. Det liknar tyvärr samma gamla visa som jag bloggat om tidigare (http://blogg.joakimsunden.se/2006/03/problem-med-svenska-windows-live.html): att vi i Sverige får vänta länge på att få tillgång till de tjänster som annonseras i USA (och uppenbarligen nu även i Sverige). Jag har till exempel i över ett års tid försökt använda "nya" Windows Live Mail, men fick inte förrän helt nyligen tillgång till ett konto.

    Dessutom verkar den "workaround" jag skriver om i ovan nämnda bloggpost (byt språk till engelska) tyvärr inte fungera längre.

    Jag hoppas du kan säga att jag har fel och förklara hur jag ska göra! 😉

Comments are closed.

Skip to main content