Är du IT-arkitekt? Kom på detta möte!


Som jag bloggat om tidigare så har IASA startat upp en svensk underavdelning. IASA är ett förbund för IT-arkitekter som är världsomspännande och som just nu ska ha sitt första uppstartsmöte.


Jobbar du med IT-arkitektur så tycker jag att du ska delta på detta möte och själv påverka inriktningen för den svenska sektionen. Läs mer på:


http://www.iasa.se/

Comments (2)

 1. Mötet är på tisdagen den 20 mars på kvällen. Jag vet att det kommer dit många kompetenta och erfarna arkitekter. Ett bra ställe att bygga relationer i branschen på om man gillar det.

  Jag har skrivit lite om de som sitter i styrelsen i mitt blogginlägg på bloggen Datateknikelit(http://datateknikelit.blogsome.com/2007/03/03/uppstartsmote-for-it-arkitekter-inom-iasa/).

  Vi ses där!

  /André Ekespong

  PS.

  Detta är inte första gången som jag riskerar att blandas ihop med dig. Typ enda gången jag inte gillar

  mitt namn.

  DS.

 2. Absolut, det är ingen dålig skara med personer som kommer att dyka upp, och precis som du skriver så finns det en bra möjliget att skapa nya relationer.

  Med lite tur kan ju dessa nya relationer bli potentiella bollplank och det är ju en av de viktigaste sakerna som arkitekt anser jag, att kunna diskutera fram en lösning…

  Gällande namnproblematiken så var det ett större problem när vi jobbade på samma företag och till sist även satt på samma kund i samma projekt… 🙂

  /A

Skip to main content