EPiServer-dagen


I fredags hade jag förmånen att närvara på EPiServer-dagen som hölls  på City Conference Center (Folkets hus) i Stockholm. Det var en mäktig dag, drygt 1000 personer närvarade under dagen som var en blandning av utvecklare och användare av deras CMS-system. Tänk att en (liten) svensk ISV själva drar så mycket folk, hur coolt som helst...

En av grundarna, Mikael Runheim, presenterade "varma webbplatser" som den nya generationen av webbplatser. Vikten av att ta hand om kunden redan när de besöker webbplatsen ligger i fokus istället för att ta upp ett "kallt" lead dagar eller veckor senare när kunden fyllt i ett "kontakta mig"-formulär.

Jag kommer återkomma till olika delar av det tänk som EPiServer har kring detta område, för de har tänkt till en hel del...


Comments (3)
  1. Jag var också där. Det var ett verkligt imponerande evenemang. Tänk att ett litet bolag på 42 anställda kan åstadkomma så mycket. Deras nyheter det här året är mycket intressanta.

    Jag har skrivit om det i min nya blogg. Jag anser att du är en av de på konferensen som Karolina Lassbo, blogg_ glamourprinsessan.se, så som datateknikelit. Du André, är dessutom i den gruppen som jag själv tycker är datateknikelit. Det kan du också läsa om i bloggen.

  2. Tack för uppskattningen! Det som gör det extra kul är att vi av tradition gör det mesta själva, från bokningsystemet till banderoller. En sorts strapatsövning för personalen som får alla att växa en tum 🙂

    /Micke

  3. sofiamax says:

    EPi är en riktigt bra produkt. Och det var en mycket bra dag! Varma webbplatser är intressant tänk och defintivt framtiden – men det krävs framförallt organistaionsförändringar för att få det att hända.

Comments are closed.

Skip to main content