Expression Web släppt idag!


Idag släpptes Expression Web i sin slutliga form, nu är det slut på CTP:er. Här är verktyget som kompletterar Visual Studio 2005 när det gäller designbitarna vid skapande av webbapplikationer som är baserade på standards.

Istället för att jag ska rabbla alla funktioner så prova att ladda ner en testversion eller läs mer på följande länk:

Expression Web

Comments (1)

  1. Håkan Reis says:

    Spännande värre, såg dessutom att blend (interactive designer) och design (graphics designer) versionerna har uppdaterats. känns mer integrerade och stabila nu efter bara lite test, ska bli kul att sätta tänderna i!

    Men en fråga: Enligt uppgift från diverse bloggar kommer inte dessa produkter licensieras för MSDNs utvecklarlicens. Varför har man valt detta? Som utvecklare och designer är de otroligt värdefullt att kunna ha väl integrerade verktyg lättillgängligt!

Skip to main content