E-learning .NET Framework 3.0


Idag avslutade vi höstens roadshow i Umeå, efter att snabbtittat på utvärderingarna så verkar det som att vi levererat det som folk kommit för att höra, det var överlag positiva ordalag. En kommentar som dök upp på några utvärderingar precis som på några andra orter är att förmiddagens .NET Framework 3.0-sessioner i vissa fall har varit för svåra.


En anledning till detta är att vi i våras höll introduktionen till de olika teknikerna vilket gjorde att vi valde att låta höstens sessioner bli lite djupare vilket också är något som dig efterfrågats.


För dig som känner att du behöver en introduktion till teknikerna som komplement till de best practices Johan presenterat har nu möjligheten att gå en E-learning-kurs inom varje teknik helt gratis. Dessa kommer vara gratis fram till lanseringen (om ca 6 veckor) så passa på att utbilda dig lite extra när Johans presentationer ligger färska i minnet.


Developing Rich Experiences with Microsoft® .NET Framework 3.0 and Visual Studio® 2005

Skip to main content