På väg hem från Göteborg…


Så har vi klarat av den fjärde orten på vår roadshow Microsoft Live och de två återstående, Stockholm och Umeå, avverkar vi kommande vecka.


Sitter på tåget på väg hem till Stockholm och känner att det är dags för "confession time"...


Det har varit lite tyst på bloggen under ett par veckor och anledningen till det är att jag inte haft tid över för bloggande. Detta beror på två saker, väldigt mycket att förbereda inför denna roadshow men kanske framförallt mycket med mina nya arbetsuppgifter.


Japp, du läste rätt, jag kastar in handduken och lämnar Johan Lindfors ensam efter denna roadshow tills en ersättare kommit in.


Förändringen blir visserligen inte så stor, jag kommer byta skrivbord till ett som är fyra snäpp längre bort från Johan. Jag kommer fortsätta som evangelist, men mitt fokus flyttas från den breda publiken till det som vi kallar ISV:er på Microsoft. "Independent Software Vendor", eller programvaru-utvecklare/-leverantör/-producent beroende på vad som känns bäst.


Jag kommer numera jobba tillsammans med Per Ahlberg och vi två kommer ansvara för ISV-området bland oss evangelister. Per arbetar sedan tidigare mot den breda gruppen ISV:er och jag kommer ta rollen som den som jobbar och ansvarar för en begränsad grupp ISV:er.


Vad innebär då detta? Jo, jag kommer fokusera betydligt mer på de frågeställningar och problem som företag som paketerar "mjukvara" stöter på. Det kommer bli mer arkitekturfokus, affärsnytta, affärsutveckling osv på denna blogg men även allmän info som tidigare som är riktad till alla utvecklare.


Så, tack för de två år som varit med MSDN/Microsoft Live, det har varit otroligt lärorikt och kul att köra detta race. Men som Johan säger, "... du slutar stå på scen för den här gången..."


Vi syns där ute!

Skip to main content