Välkommen ombord Dag!


För er som följer Dag König på hans blogg så har ni säkert sett att han numera är kollega med mig och Johan Lindfors och alla andra evangelister på Microsoft.


För egen del tycker jag att det är extra roligt då vi tidigare var kollegor innan jag började på Microsoft. Jag hade också förmånen under denna period att få jobba ihop med Dag under ett par år på en stor fondkommisionär innan vi hamnade på olika uppdrag som konsulter.


Nu är bara frågan om vi också kommer att ta upp de svettiga spinningpassen som vi tidigare avverkade på luncherna...


Näväl, det är ett tag kvar på min pappaledighet innan det kan ske i alla fall... 😉


Dag König's blogg


Comments (1)
  1. Dag says:

    Självklart. Jag har till och med köpt spinningskor.

Comments are closed.

Skip to main content