Det kan vara jobbigt att presentera…


Scott Guthrie skrev här om dagen ett blogginlägg där han berättade om ett lite halvjobbigt tillfälle när han skulle hålla en presentation inför en större grupp människor, typ ca 2400 personer.

Bakgrunden till postningen är att våra kollegor i England sammanställt de 10 värsta sakerna man kan råka ut för som presentatör.

För egen del tror jag att det var en av de första presentationerna jag höll när jag började på Microsoft. Vi var i Umeå och jag skulle prata om SQL Server 2005 om jag inte minns fel. Tidpunkten var 13.00 och åhörarna hade precis kommit tillbaks efter lunchrasten. Jag började min presentation, som hölls i en biosalong, när jag bara efter ett par minuter ser att minst en av killarna på första raden, tre meter bort sitter och sover... Snacka om att jag kom av mig...

ScottGu's Blog : 10 Worst Presentation Moments


Comments (2)
  1. Vimpyboy says:

    haha!

    Vi har rätt sköna stolar på bion här i ume, så det behöver inte nödvändigtvis vara din presentation. 😉

  2. Jo tack, efter mina 13 år i Umeå så har jag sovit bort en och annan kass film… 🙂

Comments are closed.

Skip to main content