IE 7 Beta 3


Gällande Internet Explorer så ska jag erkänna att jag av någon anledning varit feg att installera de betaversioner som tidigare släppts på min produktionsmaskin, men nu har det hänt och jag har kört Beta 3 några dagar.


Måste säga att den fungerar riktigt bra, framförallt så gillar jag möjligheten att hantera RSS-feeds. Äntligen så kan jag sluta fundera på vilken läsare jag ska använda för dessa... 🙂


Prova du också på:
Internet Explorer 7 Beta 3


Comments (1)
  1. Magnus Flisberg says:

    Jag har provat IE 7 Beta 3 i en vecka nu utan att haft något problem. Dock tycker jag att sökfunktionen kan inspireras av Mozilla Firefox finurliga sökning. Sökningen går snabbare och blir mer tydlig när man "scannar" igenom en sida.

    Hoppas vidare beta-testning går bra!

Comments are closed.

Skip to main content