O’Reilly fortsätter imponera…


Jag har ju tidigare skrivit om bokförlaget O'Reilly och deras "Rough Cuts", dvs möjligheten att kunna ladda ner en bok i digital form innan den är klar för publicering.


Nu lanserar man något man kallar "PDF Guides" vilket naturligtvis är PDF:er men som framförallt är djupgående artiklar/kapitel/dokument (eller vad man nu vill kalla det) kring aktuella ämnen där det finns intresse av att läsa om ämnet "nu" och inte vänta på en bok som kommer om 6 månader.


Det finns idag ca 20 olika ämnen där en av dem handlar om "Atlas Update Panel", 56 sidor teknikläsning som är skrivet av 2 män från ASP.NET-teamet, Matt Gibbs och Bertrand Le Roy.


Atlas UpdatePanel Control
O'Reilly PDF Guides

Comments (1)
  1. Jag håller iofs med dig om att det är bra att O’Reilly har sina Rough Cuts och även PDF Guides, men Pragmatic Programmers har trots allt haft bägge dessa (i Beta Books och Fridays (http://www.pragmaticprogrammer.com/fridays.html)) innan O’Reilly. Men man kan bara hoppas att ytterligare fler av de stora publiceringsförlagen tar efter dessa lysande koncept.

Comments are closed.

Skip to main content