Var kan du drifta ASP.NET 2.0?


Nu när fler och fler av er utvecklare där ute kommit igång med utvecklingen av webbapplikationer baserade på ASP.NET 2.0 så är naturligtvis frågan var man kan drifta sina applikationer. I denna postning så lägger jag till 2 webbhotell som vi vet ger er möjligheten att köra ASP.NET 2.0. Driftar du idag på ett webbhotell som inte finns i listan så meddela mig gärna det så listan kan fyllas på och så att andra utvecklare kan driftsätta sina "byggen".


Nya webbhotellTidigare nämnda webbhotellVi jobbar från Microsoft på att fler webbhotell ska erbjuda ASP.NET 2.0 hosting, gör inte ditt webbhotell det idag, kontakta deras support. Det går snabbare om "deras" kunder vill ha det än att vi från Microsoft ligger på om det.

Comments (2)
  1. Joakim Sundén says:

    FS Data erbjuder också ASP.NET 2.0, de är bara väldigt dåliga på att marknadsföra detta. Enligt kundtjänst är det "aktiverat" på de flesta servrar och om inte så är det bara att säga till. Jag har själv testat köra en ASP.NET 2.0-applikation med ATLAS och det fungerade utmärkt.

  2. Christian Ståhl says:

    Jag använder Axentus. Mycket bra hotell med senaste tekniken, och en förvånadsvärd bra supportkontakt.

Comments are closed.

Skip to main content