Lanseringen avklarad!


Gårdagens lansering av Visual Studio 2005 och SQL Server 2005 i Gamla Tryckeriets lokaler i Alvik, Stockholm, blev en lyckad tillställning. 1200 personer som fick veta mer om produkterna och även skratta åt den lite busige Martin Björk som var konferencier. Min kollega Johan Lindfors var också lite busig då han snodde en gitarr på scen och drog ett riff som jag i alla fall inte hört, måste nog kolla vad det var för något... Efter presentationer med mera så rockade AB/CD loss och körde massor av låtar av AC/DC som lät i många fall enligt min mening som det "riktiga" bandet, helt otroligt. Jag var en av dem som "minglade" runt och svarade på frågor när presentationerna inte hölls och fick en hel del delikata sådana, kommer posta vissa av svaren här.


Summa sumarum tycker jag det var en lyckad tillställning, jag lämnade stället vid 22.30 när de flesta andra gjort samma sak med AC/DC i skallen, "Are you ready?"... 


Läs vad andra tyckte:


Dag König
Ulf Hedlund - Bilder från tillställningen

Skip to main content